Lovisa & Becka ♥

Igår var jag inte i skolan. Sen vid typ 3 halv 4, så åkte jag och träffade Julia i Gullmars en snabbis, och hämtade min kamera och så. Stod och pratade lite kort om lite saker. Sen så åkte jag in till tc och träffade Harlee och hennes kopis Elektra. Vi gick runt i lite affärer och så. Och sen så gick på restaurang och åt  middag. Sen gick vi hem till Harlee och va där lite. Och bla bla, sen åkte jag till skolan imorse. Och fan vad kallt det är ute!
Men aja. Efter skolan så åkte jag och träffade Lovisa och Becka i Årstaberg. Sen åkte vi in till tc. Hahaha Becka är konstig!:D ♥ Sen så kollade vi runt lite i affärer och så. Sen åkte vi hem till Lovisa. Sen så drog Becka. Och sen när Lovisas läskiga granne skulle gå, så följde vi efter henne och kastade egg på henne :O Hehe :$
Sen följde hon efter oss!! men iallafall sen så drog jag hem vid typ 8. Och imorn så ska jag träffa Lovisa och Becka igen :)  Men nu ska jag data lite, sen ska jag äta :P

P & K



RUBRIIIIIIIK!

Shooooooo! Idag åkte jag och mötte Tim i Fridhemsplan typ en timma innan vi började, för jag skulle möta Joanna och prata och så. Vi gjorde det, men Joanna satt fast klistrad med sin mobil hela tiden, så man fick lixom dra orden ur henne haha :D
Men iallafall sen efter skolan så träffade jag först mamma i Odenplan lite snabbt, sen gick jag tillbaka och mötte Joanna, Tim, Nassim och Orgil. Vi gjorde inte direkt nånting. Haha jag var skit irriterad först, men sen garvade vi som fan. Haha det låter lite konstigt men aja haha. Men sen skulle Tim dra hem och hämta sin hund och så. Och alla skulle dra. Då följde jag med han. Va där ett tag, dunkade musik och sååå :) Haha och hans hund Marly (stavning) är så jävla söt! Han är min man haha? :$ Iallafall, sen följde Tim med mej hela vägen upp till min dörr haha så snäll som han e :)
Sen när jag va hemma så åt jag och kollade på paradise hotel och så. Och snart ska jag duscha och så.

Puss ♥ Bilderna ifrån helgen kommer imorn, eller på onsdag ;)


söt bild på Julia :)

Canada goose

Så här ser jackan och skorna ut som jag köpte.





Skorna e snyggare på hahah :P

Grym helg ♥

Hej! Min helg har varit grymt rolig. Som vanligt! Först på fredag så träffade jag farmor efter skolan och köpte skot och jacka.
Sen mys med Harlee, vi gick hem till Fanny och rökte vatten pipa och kollade på film och så. Sen gick vi hem till Harlee runt 4 på natten, för vi somnade halv 3 och så vaknade vi och gick hem. Sen på lördagen så åkte vi till farsta och kollade runt, åt och så. Sen runt halv fem så åkte jag hem till Bk, och där var Lovisa, Louise, Felicia, Becka, Natta, Emma, Freddy, Max, Trevoir, Kevin, och Bk såklart. Tror inte att det va några fler. Men iallfall, först åt vi middag och sen fixade vi och fina och så, firade Bk, gick vi ut och bla bla, vi hade skit kul iallafall. Gick och la mej vid typ halv 8 och vaknade kvart i 12. Sen runt 3 så träffade jag Julia. Vi gick typ hem till henne, och va inne på datan och pratade lite :)
OCh nu har jag precis ätit och duschat, och snart ska jag nog gå och lägga mej, för mår illa, och är trött -.-

Puss // T i a n d r a



GRATTIS BK! ♥

Har skit kul med mina älsklingar!!!
Och Lovisa är absolut bäst och jag älskar henne!! Är skit glad över att jag kan prata med dej.

Älskar er!!! ♥

// T I A N D R A ♥


Du var mitt allt!


Bilder från idag ;)! KUL MAN KAN HA!

Jätte fula och roliga bilder ;) ahha vi´drev på alla bilder :) och tim bah satt och garva :P!


Joanna hääääär bitchhhhhes;)!

Hejsan alla! Saknat mig?! haha... Iaf det är fredag idag! Det var jätte roligt, i skolan och efter skolan!.. Efter skolan åkte jag hem, lyssnade på musik och sa hejdå till min syster som åkte till Polen idag! NIIIICE... Nu är det bara jag och mamma kvar hemma! Hon ska ha fest imorgon, och jag slaggar hos älskling Olivia imorgon vi ska på bio ;)! Vi kommer ha skit kul! Men iaf.. Runt 5 kom Viktoria hem till mig vi fixade oss tog massa bilder, sen kom Tim hem till mig. Sen dansade jag lite jumpstyle för dom! Vi gjorde två as roliga filmer :) HAHA! Senare kom Nassim och Orgil så vi gick ut och min hund va med oss :) Det var skit kul!! ;) Iaf hjälpte min mamma när jag kom hem, vi fixade lite till hennes fest imorgon!;) Slänger in världens skönaste låt! Vad tycker ni om den ?


@skolan

Nu sitter jag i skolan med Eyvind och Sebbe. Vi slutar typ halv 3 elr nått tror jag. Då ska jag först möta farmor och köpa skor och fika och så med henne. Sen ska vi åka och kolla på en jacka. Sen efter det så ska jag åka hem till Harlee. Sen ska vi fixa oss fint och så. Och så kanske vi går ut och äter middag och går på bio eller nått.

//Tiandra


DET SNÖAR UTE!

Fan vad mysigt att den första snönn har kommit. Nuuuu känns det som att det kommer bli jul snart. Hihi ^^
Men iallafall jag vet inte varför jag sitter framför datan, eftersom att jag börjar om... 10 min!
Så nu måste jag skynda mej!

PUSS // T



Rubrik?

Tjeeena! Va på spanskan i typ 5 minuter, sen fick vi gå. Så åkte hem till Lovisa. Vi gjorde typ inget speciellt, åkte till globen med Hampus och så. Sen gick vi hem till Lovisa igen, och så stod vi och kastade banan och mandariner på alla som gick förbi hahah :)
Aa och sen kom Louise, vi åkte till lidl, sen så skulle vi åka och möta Hampus i Skrapan, men jag pallade inte så jag drog hem på vägen. Och sen på vägen hem från tuben så pratade jag med min älskling Joanna i luren lite, och sen så dog min telefon.
Men iallafall nu har jag precis badat. Det var as skönt.
Men nu ska jag göra min spanska läxa och så.
P & K - Tiandra

:D

Shoo! Nu sitter jag i biblioteket i skolan med Eyvind och e inne på datan. Vi va nyss på donken med, Tim, Sebbe, Viktoria, Joanna, Nixsan och Victor. Haha va hade skit kul, kastade/sköt papper och surgrör på varann haha.
Och skit snälla Tim bjöd alla på coola och cheesburgare :)
Men aja fett chill dag det va idag iallafall, för först började vi halv 10, hade no prov. Sen när vi va klara med det så fick vi dra. Då drog alla t donken. Och sen skulle vi igentligen ha spanska, så vi gick tillbaka till skolan. Men då visade det sig att vi inte hade nån spanska. Så nu har vi slutat. Och snart ska jag åka hem till Lovisaa! :)

Oj nu hade vi tydligen spanska iallafall, så måste dra.


Kisses // Tiandra :*


musiiiiiiik! ♥


F*uck you

 


Hej! Idag så skulle jag ju gå på nån konsti extra lektion elr vad man ska kalla det. Skulle gå med Joanna, och så skulle jag möta upp Tim i Fridhemsplan. Men jag försov mej.. Såklart. Juste mötte Burak i Fridhesplan också.
Men iallafall hade typ drama först, sen nånting, sen lunch och så. Sen så åkte jag och mötte upp mamma vid Stureplan. Först gick vi till donken :$
Sen så hämtade vi Noelia på dagis, kollade på hårfärg som jag ska köpa imorn.
Och Joanna har typ slutat blogga, elr hon har en blogg paus kan man säga haha :P
Och nu har jag pprecis duschat och tvättat håret och så.

Puss // T



Bilder ifrån helgen

Här kommer några få bilder ifrån helgen, eller ifrån lördagen.
// Tiandra :*

Skön dag

Idag så började jag skolan vid halv10 typ. Tror jag, elr halv 9. Kommer inte ihåg men aja. Först skulle vi ha klassråd igentligen, men vi hade inte det så vi hade matte direkt. Sen så hade vi typ lunch, sen no och sen håltimma. När vi hade håltimma så mötte jag upp mamma, vi köpte med oss fika, och gick till tatueraren. Sen tatuerade hon sig. Sen gick vi och hämtade Noelia på dagis. Sen så gick vi och kollade i massor av affärer. köpte med mig en tröja hem :P
Sen gick vi hem, åt middag och så spelade jag lite wii med Noelia eftersom att jag hade lovat henne det. Sen så bla bla bla. Har inget att skriva, jo att jag har träningsvärk -.-
Men jaja imorn ska jag och Joanna gå på resurstid på morgonen, så måste va i skolan klockan 8 :o
Men nu ska jag data lite, sen ska jag nog sova.. ZzZZzzZZzZzz

Puss // Tiandra ♥

Hemma nu..

Nu sitter jag hemma framför datan, och har precis duschat och nu känner jag mej jätte fräsh. Hade ju dans idag också. Det var skit kul.  Sen stod jag och Joanna utanför ett tag och dansade som mongon hahah, har alltid kul med dej älskling.
Men snart ska jag äta iallafall. Har ingen lust, men e hungrig. Så vad ska man göra. Juste, jag försov mej imorse också. Men jaja, inte så intressant.
Och jag orkar fan inte med alla jävla bråk och problem som finns hela tiden. Ibland vill jag bara försvinna ner i marken och försvinna -.-
Men jag har ingenting att skriva så nu ska jag sluta.

// Tiandra

Godnatt..

Jag åt middag, badade spelade wii. Och så helt plötsligt så var klockan halv 12 :O
Och jag måste gå och lägga mej, med tanke på att jag måste upp tidigt imorn och gå till skolan..
Och imorn är det ju dans, så kmr inte blogga för en på kvällen, och kanske på morgonen.
Puss

Joanna, ring elr smsa mej imorn när du vaknar ♥

GALEN HELG

Tjaaaa! Har haft en galet rolig helg! Allt blev lyckat, elr nej skojja bara. Nästan allt!
Men iallafall farfar ringde mej, och så hämtade han mej i Årstaberg. Sen så åkte vi til nån jätte stor sport affär i Bromma och kollade lite. Sen så körde han hem mej till farmor. Haha mycket farmor och farfar idag. Iallafall så va pappa där. Har inte träffat han på väldigt länge. Så det va kul. Fick också presenter av farmor. Eftersom att hon har varit i Miami nyss. Fick en juicy couture mys dress, och en kamera! :D Snällt va!
Sen så köpte farfar ett busskort till mej. Och nästa helg kommer också bli skit kul! Längtar som fan!
Men nu ska jag äta :P

P&K // Tiandra



HAHA

vad konstigt det blev:o inlägget under ! Men aja skitsamma ;)
HAde en UNDERBAAAAAAAAAR HELG !!! Skiiiit kuuuul! HAHAHAH Fredag var as roliiig!!!
Lördag... På lördag var vi hos Rebecka hade tjejkväll och allt! Sen  var vi ute och massa :)! Det var en sköön heelg;)! KNAS haha! Men aaa ;) Ska inte berätta allt här:)...
haha bh fest haha ;p nej men puss ska äta sen BOWLIIIIIING ;)!

;)

m.c om FRÅGESTUND:
ÄR ni på g med nån?
är ni oskuld? :P
pojkvän?
skola?
hur länge har ni känt varandra?
   
Svar: Ja, nej, Ja;) Matteusskolan
, sen skolan börja!

denize
om FRÅGESTUND:
har du pojkvän?
joanna kan vi träffas snart? ;$
vet du om att du är hur söt som helst? :) <3

Svar: ja jag har ;o! JA älskling klart att vi kan träffas snart:O!!!! TAck bebis ;$ du är söööt!<3
13 Oktober, 20:12  
  Jag ofc :P om FRÅGESTUND:
Älskar verkligen er blogg mest!!<33 har ni haft sex?? Inte tillsammans asså utan me en kille (eller tjej) :P<3


Svar: haha ;) tack så mycke !<3
13 Oktober, 15:58  
  rebecca om FRÅGESTUND:
hur gammal är du? :)
var bor du? :P


svar: 14år Bot i Skärholmen :)

Godnatt Puss

Imorgon blir det världens bästa dag! Kmr träffga världens bästa person! Puss

HIGHWON !


Sabo
Försökt ha huvet högt när det vart tufft för att inte gå under
Mamma fick en son som e en krigare i grunden
Förenade i slummen faller vi med flaggan på topp
Så när det e dags har vi gett vårt allt, känner ingen ångest för nåt
Dan då vi lyckas kommer när vi lyckas
Kommer våran lycka om vi bara lyckas
Men tiden e knapp man o vi sitter fast här
Här tills dess min tragedi i en melodi
Tugg på heltid gendish o en femma weed
Mina grabbar gör nåt större än bara glider
Om inte dom så är det jag med dom bredvid mig
Jag har din rygg oavsett broder du vet
Lojal linje röd 127 bitch!
Tillsammans slår vi alla ihop oss, stark med en röst
Det är inte svårt att se läs på mitt bröst
Det är Highwon brorsan!

Aleks (refräng)
Ljusen är tända för dom som har lämnat
Vår plats så snabbt gud vad jag längtar
Jag lovar att bättras (trots allt!)
Jag känner mig inte ensam
Jag hoppas att vi träffas

Jag behöver endast de som har bränts fast
Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp (klapp klapp)
Vill dit de inget skitsnack (snack)
För jag vet att

Fille
Inget e sig likt, för allt i förändring
Jag hoppas på ett bättre år men jag har ingen förväntning
För när saker går snett och tyngdlagen får rätt
Är vi tillbaks där på botten och undrar fan som gått snett
Ibland vill jag bara packa o dra
Ge mig av, lämna knaset som vi tacklar var dag
Ge mig svar varför är det så
Varför ska vi och de alltid säras åt
De får skattelättnad vi får mer bördor att bära på
Vi bär oss åt som vi bär oss åt för att få värde på
Tiden vi lever i och få nånting att glädjas åt
Så jag haffar nåt korkar upp och sveper
Lämnar verkligheten och gittar från planeten

Aleks (refräng)
Ljusen är tända för dom som har lämnat
Vår plats så snabbt gud vad jag längtar
Jag lovar att bättras (trots allt!)
Jag känner mig inte ensam
Jag hoppas att vi träffas

Jag behöver endast de som har bränts fast
Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp (klapp klapp)
Vill dit de inget skitsnack (snack)
För jag vet att

Hoo-Sam
Tiden och världen hinner ikapp en hinner ifatt en
En blatte i kamp med vissa på rampen ovanför sin avgrund
Bakgrund i orten, min röst e från gatan
Mitt hjärta till folket, min Gud bara skapar
Tiden den glider iväg och ändras till något hastigt
Bilarna brinner i orten, tiden den blir nåt drastiskt
Highwon! Alltid från hjärtat från bläck till pappret
Betong i en rondell vi cirkulerar på med ratten
Låt mig köra ut istället för att göra nåt sjukt
Höra till slut att de inte kan röra vid det vi gör nu
Du bör nu veta av, från söder, röda sidan av stan
Röda ligan av stan, vad?!


Aleks (refräng)
Ljusen är tända för dom som har lämnat
Vår plats så snabbt gud vad jag längtar
Jag lovar att bättras (trots allt!)
Jag känner mig inte ensam
Jag hoppas att vi träffas

Jag behöver endast de som har bränts fast
Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp (klapp klapp)
Vill dit de inget skitsnack (snack)
För jag vet att

Aleks (rappar)
Tiden tick-tick-tickar på, tänker fort dagarna går
Sommar höst vinter och vår, shit där gick ju ett till år
Allting går så jävla fort känns som om det var igår
Då jag spela mina kort, fan vad dumt jag tänkte då
Jag är mitt eget resultat utav egna keffa val
Nu tackar jag för varje dag uppskattar allt det som man har

Aleks (sjunger)
Gud lättar mina andetag bara du vet hur mycket tid vi har, kvar
På denna plats (plats) där vill ja ax (ax)
Dags att ta sats mot målet jag satsar
Finns ingen rast på linjen därför folk puff puff hela tiden
De e wake'n'bake hela dan till gonattid
Inge para inge jobb men ändå brorsan haffish till munchie

Ison
Highwon fucka, bröderna Dalton
Gudalik flow, keff flow -- aldrig haft nån
Tack till min mamma, Gud och pastorn
Vad e det för snack om
Vi inte kör över er
Ni e roadkill, vi traktorn
Vi flyger så ofta som vi kan
Trotsa gravitation om sanningen ska fram
Så hur ska ni dra ner oss om inte den kan?
Ctrl-alt-deleta skitsnacket från min bredband
Det e från hjärtat så det e sant
Gick till att fem man blev en man
Vi satsade och höjde
Efter att fråga dem som vi sålde Obama-tröjor
Nä, Highwon-tröjor resten av trakten säger

Aleks (refräng)
Ljusen är tända för dom som har lämnat
Vår plats så snabbt gud vad jag längtar
Jag lovar att bättras (trots allt!)
Jag känner mig inte ensam
Jag hoppas att vi träffas

Jag behöver endast de som har bränts fast
Gått in i hjärtat ni känns i varje hjärtklapp (klapp klapp)
Vill dit de inget skitsnack
För jag vet att...

Joanna ;)

Tjena! Kom nyss hem var hon Paulina haha! :) slutade 1 idag, var hemma vid 2, gick hem, gick ut med hunden, åt sen kom Paulina till mig! Sen gick vi till henne, vi gick ut, vi var i donken och centrum! Sen gick vi till Det var skit kul :) haha vi dog av garv :P!  Just nu lyssnar jag på musik, smsar, facebook & bloggar såklart:) Ska kanske ut med Paulina igen ;)! Puss!:)


Hemma från skolan

Hej! Pallade verkligen inte gå till skolan idag, va skit trött och e typ förkyld. Okej inte direkt. Men jag e tept i näsan (?) Hahah iallafall har typ varit vaken sen kl 11. Och Noelia e ocksp hemma från dagis idag. Och snart ska mamma gå och göra nånting. Så då får väll jag passa henne. men aja, imorn är det freeeedag! :D Vet inte om jag skulle göra nånting med Joanna. Annars sover jag hos Lovisa :)
Ska typ sova hos henne på lördag också tror jag. Men nu ska jag logga in på spotify och lyssna på mina grymma låtar som jag har där ;) haha skojja bara men hejdå.
P & K

Lovisaaa :D

Idag hade vi orientering, och jag vaknade 5 i 7, och jag skulle möta Joanna halv 8 i Odenpla, så jag va tvungen att skynda mej. Så jag va skit ful, såg ut som ett mongo -.- Men ialalfall det gick ganska bra på orienteringen. Vi tog 23/25 elr nånting haha. Vi sprang med Lisa och Sara. Sen lite med Eyvind och Alex. Men aja, sen efteråt så åkte jag hem och duschade och fixade mej. Sen mötte jag Lovisa i Fridhemsplan. Först åkte vi till Stora Essingen och tog tvärbanan till ÅRstaberg. Och så åkte vi och mötte Evelin i Södra station. Sen så åkte vi hem till Lovisa, men ingen va hemma och hon hade inga nyklar. Så vi gick till Årsta skolan och så åkte jag, Lovisa, Freddy, Max, Trevoir och Herman till Globen. Vi gick runt där ganska länge. Sen så åkte jag och Lovisa hem till henne. Först åt vi och så. Sen så såg vi Lovisas galna granne som stod precis utanför porten med portdörren öppen. Hahaha asså hon e sinnes sjuk på riktigt. Hon brukar stå med en påse på huvet och köttbullar i näsan elr nått sånt. OCh nu stod hon och bad. Hahah då sög Lovisa ner i trappen och smöllde igen dörren. Hon blev skit rädd och vände sig om. Då hade hon papper i näsan och nån jävla plast kappa på sig. Haha sen stod hon utanför huset och ropade på sin hjälp tant, men hon hörde henne inte. Haha då öppnade hon porten igen, och då började jag och Lovisa kasta massa oliver på henne. HAHA asså hon blev typ skit rädd och bah: "Åh nej! Sluta slåss! Slå mej inte! Hjälp!" Haha skit roligt. Iallafall sen så skulle jag gå och då skulle Lovisa följa mej till bussen. Men då började vi dampa på hennes boxningssäck. Sen stod vi och "dansade" jätte seriöst med hennes fjällis. Haha vi e mongon :D
Men jaja nu orkar jag inte skriva mer.
Puss ♥ // Tiandra


Hahaha cp vi e :) Men vi driver för er som inte fattar (?)

Älskling fyller år imorgon!

GRATTIS hanna! Hoppas jag ser dig i skolan bebis!!!


kom nyss hem!

Hemma nu! var ute med Paulina, vi var lite i idleken sen drog vi till ip :) Vi snackar om massor ;)! Eftrer ip gick vi till skolan och sen till en park så vi satt på en stor gunga och doog av garv hela tiden haha sen ringde hennes pojkvän så hon pratade lite med han, sen kom Viktoria och var med oss lite, sen gick hon hem :)! Vi träffade Klaudia oxå:) Vi lyssnade på musik oxh så, senare träffade vi Ebru och Greta :)! Lite pinsamt var helt osminkad!;o HAHA! Men aja jag är den jag är :) haha!.. Ska kolla på film snart :)! På 3 filmer idag med haha elr 2 vi får see;)! Smsar med folk! :) Och lyssnar på världens bästa låt, som världens bästa person har gjort den :)! Vi hörs snart Puss! GLÖÖÖM INTE FRÅGESTUND!


Bästa minnen med er!


dagens låt§


FRÅGESTUND


Fråga vad ni vill!! :)
Frågestund slutar på Söndag! :)

Olivia Lawson

Jag älskar dig så sjukt mycke! Förlåt för allt!


Måste kämpa!..

Åh, det finns så många falska vänner!  Man blir så ledsen när dom säger att man kan säga allt till dom, sen nästa dag vet alla och så! Man blir så sur! Ni tror att jag litar på er! Men ni kan ta er fan! Jag litar inte på er, jag tar inte er som äkta vänner!  Ni är så falska! Vi trodde att vi kunde lita på er! Men SAJK att vi kan lita på er! Nästa dag vet alla om det vi sagt till er! Åh trodde jag kunde lite på er/dig... Nu vet jag hur du är du säger jag lovar att inte säga men vad fan gör du när vi går? springer runt och säger det!!! PAss på er litar inte på er FUCK er! -.-! Glöömmmmmm att jag komnmeeer lite på er igen!!! ;/

Jag älskar mina vänner, dom är äkta ni vet vilka ni är!
Jag älskar er det ska ni veta! ni är dom bästa! och äkta!!


/ Joanna


Heejsan! Kom nyss hem typ! Kollade lite på tv! SLutade 12 vi hade idrott hela dagen typ. haha lisa tappade sin sko i skogen :D haha Iaf i tuben hoppade jag på Viktoria och låg på henne och allt haha alla kollade på oss:P Just nu lyssnar jag på finaste Chris låtar som han har gjort ! Lovar er han är BÄÄÄÄST! :o lägger upp hans alla låtar lite senare!  Lägger upp två nu så ni kan lyssna och skriva vad ni tycker! ;) Ska kolla på film ikväll, fixa frågdestund, ny design, och lägga upp lite låtar :)!  puss


Jag ÄLSKAR den här låteeeeen :o!

Trööött

Så kollade på 3 filmer! :) Skit bra! Nu är jag skit trött! Ska lägga mig, smsar med Chris, Nikce och Rasmus. ska smsa med dom lite nu sen ska ajg sova :) Vi har skit grej imorgon hela dagen!!! :) aja puss // joanna


Hej alla söta!

Idag efterskolan så gick vi först från den där jävla skogen  tillbaka till skolan. Hämtade våra saker och gick till Vivo. Sen gick jag, Joanna och Nixsan till Odenplan tillsammans. Haha asså det var massa cevilare i Odenplans punnelbana som tog fast alla som plankade :o
Men iallafall. Vi åkte till Slussen och bytte. Och där träffade vi Viktoria och Sebbe. Sen gick jag av i Lilje och gick upp och träffade Lovisa, Freddy och Max. Först gick vi till donken för jag var as hungrig. Sen gick vi runt lite i Liljeholmen. Sen åkte jag och Lovisa hem till henne. Sen så va vi där lite. Sen åkte jag till Gullmars och åkte till Fridhemsplan. Lovisa skulle åka till Sumpan och möta Alex. Iallafall, sen när jag va i Rådans gatan så såg jag Tim och Orgil. Tim gick tydligen på samma tunnelbana som mej. Och han gick också av i Fridhemsplan. Så träffade han och han skiiit fina hund Marly där. Stod och pratade skit länge med han. Sen åkte han med mej till Stathagen och följde mej hem. Söt han e :)
Men iallafall imorn har vi orienteringsdag. Skit kul -.- Nej, för det är fucking VINTER!!
Oooh juste, hade ju spanska prov idag. Det gick väll ganska bra, men aja.
Nu ska jag va inne lite på datan, sen vet jag inte. PUSS ♥



F I L M

Duschade nyss! Ska kolla på film nu! Elr 2 filmer! Nås på nallen! ;) Imorgon blir det frågestuuund!
Puuuuss//jojjo


Musik / remix


Musik!


Hemma nu, elr kom hem för typm1 timme sen. Iaf hade idrott sista lektionen så jag och Tiandras gick in i skogen och viste inte vart vi var haha! ;) Smsar med Chris & Deni  nu :)!  Lyssnar på den bästa låten som ni har där uppe.. Ska kolla på film sen så ska duscha fixa lite saker och så nu;)! Så det blir mysigt! Måste b ara säga att Tiandra är sååå söööt:)! haha a juste när vi var påväg hem i vårberg, jag o viktoria då snackade vi om massor sen jag började as garva så att jag la mig ner på golvet sen kmr en tjej och bah är det bra hahahaha vi tooog av garv:P Sen började vi spotta på varandra -.- haha cp man kan va! :) Aja pusspuss


LEKTION

Hejsan alla söta;) sitter i skolan nu har Engelska skit kul lalal fast nä :) vi har Vikarie ;) hahaha så ja ingen bryr sig. Iaf  är med Tiandra, Nixsan, Sebbe, Victor och några andra! Idag efter skolan ska jag träffa Ida kanske, hon är sur :o ska prata med henne ! Aja bajsar på våran vikarie hon tvingar mig att stänga av det PUSS hörs senare!! CP Tiandra sitter o PLUGGAR -.- aja puss


Nu ska jag gå...

Hej igen! Haha fan vad jag bloggar på morgonen. Men nu måste jga igentligen gå. Men har ingen lust. Det blåser skit mkt ute. Och det ser ut som att det e jätte kallt. Och Joanna vaknade nyss. Så henne möter jag nog inte i Odenplan. Men nu måste jag gå ut i det kalla vinter vädret!

Bild från i vintras

Madcon-Freaky like me

Hörde precis den här låten på tvn, tycker den va ganska bra.


Vad tycker ni? ;)

Vaken tidigt..

Godmorgon! Nu sitter jag och kollar på "Vakna med the voice".
Jag gick upp vid typ 7.40 elr nått. Gick och duschade och så. Och så sminkade jag mej. Vet inte om jag bara ska sätta upp håret i en bulle elr om jag ska släpa mej in i badrummet och platta håret -.- Ha ha.
Aja jag har iallafall precis ätit frukost. Och jag börjar 9.35. Om en timma alltså.
Jag bloggar mer senare.

P & K // T I A N D R A

Dans!

hejj! Kom typ hem för en halv timma sen elr nått. Har varit på dans med Joanna. Det var skit kul! Dansen e inte så jätte svår, men jag hinner typ ine med hahah :D Men iallafall innan dansen så mötte vi upp Lovisa och Louise i Lilje. Skulle bara lämna en sak t Lovisa.
Och jag har typ nyss ätit. Och snart ska jag hoppa in i duschen.
Och imorn har jag spanska prov! Jag jag glömde boken i skolan, så kan inte öva! :o
Puss // Tiandra

OMG jag älskar dig mest syster!

- Joanna kom hit nu!! // min syster
- okej! /jag
- Är du ledsen elr arg?//min syster
- Nej vadåra;o!?/jag
- för vi alla har köpt en data med inte du?//min syster
- Nej då jag har en data/jag
- vrf e du inte ledsen :o?/ syster
- haha ska jag vara det elr/jag
- jaaa ;o! / syster
- Vill du åka och köpa en data imorgon / Patrik
-nej det behövs inte /jag
- men eru säker/patrik
- asso jag vill men jag har en/Jag
- Okej här den är till dig/Patrik
asso han och min syster köpte en data till mig!!1 Åh vad jag älskar min familj!

LOVE ♥


Dans!

Hej alla söta! Idag var jag i skolan träffade Viktoria Tiandra Tim Sebbe & Nixsan i Odenplan idag! Det var så j*vla kul i skolan idag :)! Iaf, på idrotten så gjorde jag och Tiandra allt :o FÖRSTA gången ahha Erik blev jätte glad:$ VAr på dans nyss!! Slutade 4 så direkt åkte vi till lilje träffade lovisa och louise och sen åkte vi till dansen som började halv 6.. Just nu äter jag!:) hah.. och smsar lite med folk! Åh nu blir jag skit sur! Mamma kommer in i rummet med en data, sen min syster kommer in med en till data, sen jag bah åh tack, sen dom bah det e inte till dig haha jag blev så sur;(! dom e sååå taskiga:(! Men aja, ska lyssna på msuik nu;)! Puss

Åh vad jag saknar dig!




Warra Warra Warra Warra :)! :*


bästa :)!

Godmorgon alla!:)

Hejsan! Tänkte säga Hej till alla nya människor ;)! Det är bara att läsa bloggen varje dag så kommer allt gå bra älsklingar!:) Iaf, vaknade halv 7, fixade mig på 10 min, har inge smink nästan och gjorde en bulle orkar inte fixa mitt får, börjar 9:40 så har inget att göra! Idag har jag dans! Roligt va? Vi har börjat med en ny dnas! :) Så det blir jätte kul men mina bebisar på dansen! Och vet ni vad:o.... Tiandra kom med till min dans! Skiiiiit kul vi kommer ha ! LOVAR!! Asso verkligen kul!!! Så jag oc hon ska åka till dansen tillsammans idag!:) Efter dansen ska jag bara hem!:) kanske kmr vara med lite med Tiandra ;)! Ska lägga mig och sova lite eller smsa med älskling ! Puss
//Jojjo


Musiiiik!

Nu ska jag ge datorn till min lillasyster som ska kolla på film. Så nu måste jag slita mej ifrån datan och göra engelska läxan som jag fortfarande inte har gjort.
Vi hörs imorn. Puss





Min söta hund ♥


Mot duschen :)

Ska duscha nu hörs imorgon puss godnatt<3

// Tiandra

 


Tiandra Jonsson

Hej! Idag så åkte jag hem runt halv 3. Jag fixade mej och sen åkte jag till Lilje och träffade Lovisa och Evelin.
Vi satte oss på donken och snackade och så. Sen kom Freja. Sen efter en stund kom Louise, Bk och Freddy.
Träffade på Selma i Lilje också. Iallafall sen senare så skulle Lovisa hem och snacka med sina föreldrar. Då hade typ alla dragit. Så det va bara jag, Freja och Bk kvar. Sen så skulle vi åka till Årstadal och möta upp henne igen. Vi skulle hoppa på hennes tvärbana. OCh dom kom sammtidigt. Och då råkade vi hoppa på fel. Så Lovisa gick av i Årstadal. Sen åkte vi till Årstaberg och bytte. Då va Lovisa kvar i Årstadal när vi åkte vidare till Lilje hahah!
Sen så va vi kvar lite i Lilje. Sen drog jag hem. OCh nu sitter jag och lyssnar på musiiiik :D
Och ska snart göra engelska läxan... -.-
Puss




Mamma Jag älskar dig!

Jag har världens bästa mamma!



HAHA ÄLSKAR LÅTEN :D


:)

Städar mitt rum, gör om allt, tar bort min andra (stora) datan! Så ah :) Det går jätte bra höhö! Lyssnar på musik & städar men ah puss!

Svar!

Anonym om Skön helg!:
Gud vilken fin kofta! var är den köpt?? snälla säg!! <33
Svar: Tack :)! Intersport (stavning) Det finns grå/svart & rosa också ;)!

Musik♥:)



Skön helg!

Heejsan alla :) Joanna här :*
Var med Ida idag det var jätte kul haha hennes bror och hans kompisar sov och vi tog bilder på dom hahah :D..
Iaf igår kväll så kom vi hem kollade på tv, vi tog perfym över hela rummet så dom kommer hem och bah fan va det luktar vodka här sne kommer massa killar efter Idas bror sen alla bah fan vad det luktar öl elr vodka och vi dooog av garv, sen kommer en kille och bah fan va det luktar perfym sen alla bah aha det kanske var perfym haha :P Vi hade sjukt nice iaf =)  Orkar inte skriva så mkt ska lägga uupp lite musik till er älsklingar! :)och BILDER:)! puss


Ingen rubrik

Nu sitter jag hemma  hos Marcella. Jag och Noelia ska sova här. Och hon e inte här, så jag ska vara barnvakt åt henne hela kvällen -.- Men iallafall idag så åkte jag och Joanna in till tc. Först gick vi till punktshop och så köpte Joanna en piercing. Den var typ rosa med diamanter på. Sen kollade vi lite i butiker. Sen träffade vi Matti och Thaimat. Asså jag kmr inte ihåg vad han hette, men nånting sånt. Sen kom typ Aresh och Sushi. Haha han hette typ också nånting liknande. Maaat.. :/
Haha sen drog jag och Joanna hem t mej. Och så gick vi och handlade mat haha inte till oss men aa.
Oooh juste. Jag har kommit in på Joannas dans och det ska bli skit kul! :D Haha jag kom på det eftersom att jag precis satt och kollade på stepup 2. Jag kmr ihåg när jag bodde i spanien och brukade kolla på den med Matilda haha :)
Men nu ska jag göra nånting... vet inte vad men...
Puss & kraaaaaaaaaam ♥ // Tiandra


Godmorgon..

Nu sitter vi helt nyvakna framför datan och lyssnar på musik.
Vi har typ precis ätet frukost :$
Och idag ska typ Joanna träffa Olivia, så hon ska väll gå snart- Men hon kanske sover hos mej idag igen :D
Kiiiiissssseeeesss // Joanna & Tiandra

Godmorgon..

Nu sitter vi helt nyvakna framför datan och lyssnar på musik.
Vi har typ precis ätet frukost :$
Och idag ska typ Joanna träffa Olivia, så hon ska väll gå snart- Men hon kanske sover hos mej idag igen :D
Kiiiiissssseeeesss // Joanna & Tiandra

.

♥ Jag vill ha dej 

// Tiandra

Hej sötnosar! :$
Idag på kvällen så åkte vi och träffade Necke och så. Vi hade skit tråkigt. Sen gjorde vi lite andra saker. Och sen gick vi hem. Det blev lite misslyckat, men aja. Så Joanna ska sova här. Elr a hon sover redan, men aja. Hahah va gullig hon e när hon snarkar! :P
Och jag e typ jätte uttråkad, och imorn så ska jag kanske träffa Aresh och Matti med Joanna. Om vi hinner med andra ord. Asså jag ska typ passa min lilla syster hela dan nästan! :O
Haha och nu sitter jag typ och kollar på en jätte random film xP
PUSS ♥




Canada Gose!

Den här snyggingen är snart min! :D
Louise har precis fått en ny brun. Och fy fan va den e snygg ;)



♥♥♥

♥♥♥♥Hej nu sitter jag vi datan, hade kul igår, åkte till skolan skit tidigt och så. 
Men idag i skolan så vare fett chill, för först hade vi musik. Och sen så hade vi slöjd, sen lunsh, sen so och det va ganska kul hahah.. konstigt nog. Sen hade vi svenska och kollade på film bara, och så fick vi sluta 20 min tidigar :D
Sen så plattade vi håret, sminkade oss och så i skolan. Sen gick alla til Uppis och va där. Vi spelade biljard, fotbollsspel elr vad det nu heter hahah :P Aa och typ så. Och vi va själva där, asså vi va typ 10 st elr mer, men det va bara dom vi brukar va med i skolan, men aja. Seeeeen så gick alla och vi, Tim och Anton stannade på skolgården. Sen åkte vi till Gullmars. Och snart ska vi åka till Fridhemsplan. Men vi ska typ på Annas fest elr vad man ska kalla det haha :P Men vi sover här inatt :) 
Puss och kram ♥♥

@Louise place ;)

Shoooo! Nu sitter jag hemma hos Louise. Jag, Bk och Lovisa ska typ sova här. Nice :)
Louise mamma e på kryssnig, så vi e själva här. Men vi ska väll kolla på film elr nått snart, vene, och imorn börjar jag 08.25. så ska möäta Joanna i Liljeholmen. Så åker vi till skolan tillsammmaaans.
Meeeen det e lite knaz här :/ men aja nu ska jag vara social.
Älskar eeeer!!!! Puss//Tiandra

GODNATTPu

puss//joanna

ÄLSKAR DIG FINASTE!



Bilder från idaaaag :)!












The One And Only




Till min bästavän!

Jag älskar dig Tiandra Jonsson!
Du betyder allt!
Du är den finaste som finns!
Släpper dig aldrig älskling!
Jag finns alltid vid din sida !
Vi har alltid bäst med varandra!
Du gör mig glad varje gång du tar min hand!
Tack för allt bästavän!
Joanna♥Tiandra
Omg ♥ Mamma



Låten är till dig Tiandra!



Musik♥ / Pealåtar! :) HAHA




// Joanna!

HEjsan alla söta och fula :$ :)! Idag så träffade jag Viktoria och Tim i skärholmen :) I skolan hade jag bara en lektion slutade 10:20 haha för min språk lärare var inte där, och dom andra hade lektion till halv 2.. Efter skolan var jag med Tiandra, Tim & Sebbe i lilje, sen kom lovisa Och sen kom Nixsan, jag och Nixsan tog tåget till Fruängen för han skulle ha träning, Sebbe och Tim stannade i lilje och Lovisa och Tiandra åkte nånstans med buss ;)! Efter 30 min åkte jag till Telefonplan, väntade på Ida!.. Vi åkte hem till henne fixade oss gick ut lite och hade roligt :)! Aja ska ladda ner lite muuusik till er :)! Pusspuss

Godnatt älsklingar! :*

Ska lägga mig nu, ska smsa lite. Hoppas ni mår bra imorgon och hittar på nått kul :) hah :)! Ska träffa Ida imorgon och älsklingen Tiandra ska träffa Lovisa :)! Så ja jag ska vara med Tiandra till 3 ;) för vi slutar 1 sen åker jag till Ida sen ska vi hem till henne ;)! Och Vad Tiandra och Lovisa ska göra det vet jag inte ;)! hoppas hon skriver det på bloggen :)! Vi hörs imorgon! Det kommer bilder imorgon hoppas jag :)! PussPuss



HELG

Fredag: Är med underbaraste Tiandra.! Först efter skolan Globen och restaurang med Klassen :)! Vi ska åka den där hissen på globen ;)! Senare Bio med Tiandra (kanske)
Lördag!: Träffas finaste Olivia! älskardig!
Söndag: vet inte än.. 

//JOANNA

JAg älskar dig Tiandra Jonsson!

Du är världens bästa! Jag älskar dig mest av allt! Finaste Tiandra







Nicke & Tiandra

För 15 min sen ringde Nicke mig :)! Vi pratade lite, sen ringde jag Tiandra, hennes lilla syster är fett gullig! Vi pratade om vad vi skulle göra på Fredag! ;)! Och vi snackade lite om Nicke & Aresh :D haha! (a) Men ah ska gå Duscha nu!
// Joanna!


duscha nuuuuu :P

Nu ska jag duscha och så. Sen ska jag kolla på film.
Och imorn ska jag träffa Lovisa älskling :)
Vi ses snaart.
Puss // Tiandra




Tja tjaaaa ;)

Nu sitter jag hemma vid datan och typ fixar min spotify lista, haha har skit tråkigt -.-
Men iallafall idag å mötte jag Joanna, Viktoria och Sebbe i Odenplan, vi gick till skolan och så. Sen hade vi matte prooov :o Det gick inte så bra :/ kmr säkert få omprov, men aja.
Sen så hade vi lunch och så. Intressant, inte direkt.
Sen efter skolan så gick jag med Tim, Moses, Emil, och.. Eyvind tror jag, till Odenplan och mötte Joanna, Viktoria och Nixan för do hade gått lite före. Sen åkte jag till Hötorget och mötte upp mamma, Noelia och Viktoria. Sen så typ kollade vi lite i affärer och sen gick hem. Haha och nu e jag skit uttråkad, så har inget att göra.
Skriver mer sen.
Puss // Tiandra :*



Ida älskling :D!

Hejhej! Viktoria väckte mig idag haha jag hade inte alarm på så jag bah sov haha ;)! så jag fick fixa mig skit snabbt! Sen åkte vi till slussen träffade Sebbe, sen Odenplan och där träffade vi Tiandra, sen gick vi till skolan lalal ;)! ahha sen hade vi PROV ahha! :O Hoppas jag klarade den! IAf, på rasten köpte vi Rock star elr vad den nu heter och gick till uppis poch chillade där:) Kollade på tv och sånt där skit! Efter skolan träffade jag Ida älskling såå söt hon var! Vi ahde skit roligt haha! vi var i lilje centrum och så.. :) sen åkte vi till Alvik :P sen åkte vi tllbaka till lilje! :D JAg kom hem typ nyss! ;) Ska göra läxor och så, just nu lyssnar jag på musik och chattar med alla på facebook, har inget att göra ;) HAHA  måste bara säga att jag och älskling Tiandra är fett STÖRDA hahaha :)! Men aja :P ska göra läxor nu! Pusspuss

-.-

Hej! Idag så mötte jag Joanna, Viktoria, Sebbe och Tim i Odenplan. Så gick vi till skolan och så. Sen efter skolan så gick jag och Joanna och träffade Brandon tror jag han hette. Iallafall. Sen åkte jag till Lilje och träffade Lovisa och Rebecka. Sen direkt träffade vi Freddy, Max och Trevoir. Sen gick vi och satte oss i folkets och så. Sen gick jag, Rebecka, Lovisa och Freddy hem til Lovisa. Så va vi där. Sen gick Rebecka. Och sen så kom Trevoir. Sen så senare så drog dom. Och sen åkte jag och Lovisa till Lilje och träffade Louise och Evelin. Sen drog jag.
Och har precis suttit och pratat med min morsa. Fan va dålig man e helt plötsligt enligt henne -.-
Men aja, e på fett dåligt humör, så nu ska jag sova.
Godnatt..

GODNATT :)

Puss, ska sova nu :) vi hörs imorgon

GODNATT :)

Puss, ska sova nu :) vi hörs imorgon

SÅ SNYGG :$




Joanna Drottning @ facebook


Musik♥




Stanna här hos mig!


TACK SÅ MYCKE PATRIK!

Shoo! Kom nyss hem! Var i centrum! Åh vilken snygg kille var där asså :O! haha! ;) Iaf vi skulle äta och gå runt lite, vi köpte en ny Dart spel elr vad det heter för våran gick sönder haha :)! Men sen såg jag en fin tröja typ, den var verkligen SKIT fin! då sa han ta den så köper jag den! HIHI jag blev så J*vla glad!!!! TACK PATRIK du är bäst! Efter centrum åkte vi hem :)! Så nu är jag hemma! Lyssnar på musik ska lägga upp några nu puss;)!

BRANDON! <3

Hejhej! Träffade Viktoria i vårberg idag! vi åkte till slussen och träffade Tim & Sebbe där, senare åkte vi till odenplan och träffade Tiandra ;)! På rasten var det chill, vi gjorde massa roliga saker haha ;) aja efter skolan träffade jag Brandon i Odenplan ;) Så vi var lite i Odenplan sen åkte vi till slussen och träffade Viktoria där :) Och hon sa en ROLIG sak till mig ;)! HAHAHA!  Sen tog vi alla tåg mot Norsborg.. Tiandra gick av i Liljeholmen jag i skärholmen, Viktoria i vårberg och brandon i vårby gård :D haha :)! IAf.. Väntar på min syster och hennes kille nu :) Vi ska ut och ääääääta :D Puss:D

Musik♥



Låten & bilden! MINNEN!








Snackar i lur med Tim :D

Hej var i skolan:) På provet fick jag 8/9 ! :) är glad :$ haha! På rasten drog vi till donken och kebab skit stället så var Waltin där ahha smsade han o frågade om det var han :) så var det han :D! Skit roligt, efter skolan åkte jag hem tp :D haha var typ 10 min med Fredrik, Viktoria, Emilo, Tiandra, Tim Bella & Sebbe :D Alla gick med oss t tuben :D haha det var roligt, sen åkte jag hem :D :)! Så  har nyss ätit städat och massa :) ! Puss


Grattis Eddy!

Kom typ hem för inte så länge sen.
Och snart så kommer Eddys mamma och några fler. För Eddy fyller år idag, så GRATTIS till honom!
Men idag så mötte jag Joanna, Viktoria och Sebbe i Odenplan. Och så gick vi till skolan. Sen så va vi med Tim, Eyvind och Sebbe på rasten och så. Vi gick till donken och åt. Och Eyvind åt kebab. Sen så efter skolan så stod vi typ i Odenplan lite. Sen drog jag hem.
Puss



Godnatt

hejsan alla! Förlåt att jag inte skrev på HELA dagen ;( hade inte tid! Vi vaknade åt fixade oss och åkte till Tiandra typ, vi träffade tim & sebbe i rådmansgatan och hans hund var med vi var hemma hos tim, lekte anden i glaset som var jätte roligt, HAHA, sen kstade vi smällare (stavning) sen boxade vi lite haha och tog bilder och så! Sjukt nice;) Hans gulliga våtdtog mig :o ahahah Men senare gick vi till donken sen åkte vi hem och tim åkte med mig till skärholmen! sååå snäll! Och nu är jag hemma har badat ätit och fixatr mig nu ska jag lägga mig och smsa ;)! kanske ringer nån! 
puuss




Tim och Sebbe <3

Hej! Nu sitter jag hemma vid datan och typ lyssnar på musik. Idag åkte jag och Joanna och träffade Tim och Sebbe i Rådmansgatan. Sen åkte vi hem till Tim i Alvik. Och Tim hade med sej sin hund. Omg jag älskar den! :D Skit fin värkligen. Och aa, vi försökte göra anden i glaset, men det gick inte :O
Sen gick vi till donken. Och sen drog alla hem.
Men jag har inte så mycket att skriva om.
Puss

Godmorgon

Vi har typ precis vakna. Vi kollade på en film igår som hette "40 year old virgin" elr nått hahah.. Jag kan värken stava elr namnet på filmen, men aja. Sen så tyå soomnade vi. Och nu sitter vi lite på datan och lyssnar på musik.
Puss//Joanna och Tiandra

FILM

Ska kolla film med viaste Tiandra nu! VI hörs senare puss

Igår & Idag!








































































HERON

hah vi sitter i heron och tog lite bilder :D aslla kollar på oss! haha inte alls konstigt :)

Heron City

Nu har vi precis ätit, och jag är skit mätt! Asså ni vet inte hur mycket mat det finns här! :O
Men nu ska jag, Joanna och Cyntia gå till Heron City! Vi hörs när vi kmr tillbaka! ;)
Pussokramfråntiandra

Asss niiice!

Hej! E fortfarande hos Joanna. Ska sova här idag igen! :D Men det ska inte Cyntia,för hon kunde inte.
Men haha asså igår gjorde vi anden i glaset på kvällen,och det var galeeeeet läskigt! Asså det blev rätt svar på alla frågorvi ställde! :O Och asså Joanna var så rädd att hon började gråta. Söt hon var :)
Aa och sen så gjorde lite andra saker och så. Berättar aaallt ikväll.
Men iallafall vi har precis duschat, och nu håller vi på att fixa oss, för det blir ju fest här ikväll ;)
Asså vi kmr booomba med bilder sen!
PUSS // Tiandra

FEST :)

Hej vi vaknade runt 10 idag och somnade 3 hahah vi berättar allt senare!! Patrik väckte oss och sa att vi ska åka och handla! så vi köpte MASSOR! Och åt donken :) haha! Skit kul, ofixade och allt! Sen efter 2 timmar kom vi hem och så hjälpte vi med allt sen duschade vi alla :) hah! Så nu sitter vi och fixar håret och sminkar oss! Min syster gör fest idag hon fyller år så det blir roligt:) bilder kommer ofc;) från igår och idag! haha sen video när vi dansar kmr (KANSKE) haha :D Men nu måste vi fixa oss puss!!

MUSIK!



´



Hos Joanna! :D

Sitter hemma hos Joanna och e inne på datan. Vi har varit ute och ätit kebab haha, tagit maaaassor av bilder. Och spelat pilkastning, elr vad det nu heter :P Sen har vi ätit tårta, för hennes syster fyller år idag, så GRATTIS tilll henne! Haha många som fyller år nu, men aja. Sen såå.. Håller dom typ på att somna. Elr Joanna gör det iallafall haha :P Men jaa, vi lägger upp bilder lite senare, elr imorn.
Men nu ska vi göra nånting, så pusshej!
// Tiandra




Tiandra & Cyntia slaggar hos mig idag!

Hejsan! Träffade Cyntia idag i bredäng sen åkte vi och väntade på Tiandra sen gick vi till skolan! ;) I skolan var det roligt, alla var skit snälla och så! :) Sen efterskolan så träffade jag och Tiandra Noah & Dilip i Odenplan! :) Sen åkte vi hem till mig! :) åt och gick ut med hunden! nu ska vi fixa oss och snart ska vi möta Cyntia i skäris tror jag! Senare kommer vi göra massa roliga saker! Bara kolla in ikväll! massa BILDER och VIDEOINLÄGG! Det lovar vi ;)! Nu ska vi fixa oss puss


RSS 2.0